Info NRJ

Bedankt voor uw aankoop van deze Nouvelles Routes ketting!
Dit unieke en handgemaakte sieraad is grotendeels vervaardigd uit hergebruikte materialen om duurzaamheid en creativiteit te stimuleren. Iedere ketting wordt met passie en aandacht gemaakt en heeft een eigen uitstraling en naam. Nouvelles Routes betekent ‘nieuwe wegen’, en de naam staat daarmee symbool voor de nieuwe bestemmingen van de hergebruikte kralen.
Deze kralen worden zorgvuldig geselecteerd en om aanstasting van de vaak natuurlijke materialen te voorkomen, maar deze wel energetisch te reinigen, doe ik dit het liefst met Palo Santo, ofwel ‘heilig hout’. Heilig hout komt van de knoestige Bursera Graveolens boom en werd door de Inca’s, Maya’s en talloze andere inheemse volkeren gebruikt bij diverse religieuze en rituele ceremoniën om slechte energieën te verdrijven en geluk, gezondheid en voorspoed aan te trekken.
Heeft u een ketting gekozen met halfedelstenen en wilt u meer weten over de werking ervan en hoe u de stenen het beste kunt onderhouden? Dan verwijs ik u graag naar de site: www.edelstenenenmineralen.nl voor meer informatie.
De sluiting van uw ketting is nikkel-vrij. Hierdoor kan deze wat verkleuren door de zuurtegraad van uw huid. Dit is afhankelijk van de persoon die het draagt. Het is daarnaast raadzaam om contact met parfum, water en zeep te vermijden.
Op mijn site staan alle sieraden die ik heb gemaakt en kunt u ook mijn fotografie bekijken. Heeft u nog vragen of zou u een Nouvelles Routes ketting op maat willen laten maken, neem dan gerust contact op via onderstaand telefoonnummer of email adres. Vindt u het leuk om een foto met uw ketting te delen, dan kan dit op Instagram @nora.verbraak
Veel plezier met uw aankoop!
Nora Verbraak
Natuurlijke Fotografie & Duurzame Sieradenwww.noraverbraak.com
noraverbraak@gmail.com
+31 6 13 84 35 02


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *